HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

Esittelyssä HURMAn tekijä Michael

HURMAn tekijä

Kasvokuva kenialaisesta Michaelista
Michael, Kenia"Minä pyrin ensisijaisesti auttamaan tyttöjä ja naisia, koska heidän asemansa täällä Afrikassa ei ole kovin hyvä. He kohtaavat paljon väkivaltaa, ovat huonommin koulutettuja kuin miehet ja joutuvat usein nuorena naimisiin.

Haluan auttaa tyttöjä ymmärtämään oman potentiaalinsa sekä välittää eteenpäin sanomaa, että tyttöjen kouluttamisella on positiivinen vaikutus koko yhteisöön."

Katso myös

Mr. Gay Finland 2019 haluaa yhdenvertaisuutta kouluihin

Mr. Gay Finlandiksi kruunattiin vastikään 23-vuotias kieltenopettajaopiskelija Konsta Nupponen. Hän haluaa edistää sateenkaarinuorten asemaa koulumaailmassa. 


Hurma ottaa kantaa lapsiavioliittoihin Suomessa ja maailmalla

Hurma ottaa kantaa lapsiavioliittoihin Suomessa ja maailmalla! Hurman toimitus vaatii Suomea muuttamaan avioliittolakia niin, että alle 18-vuotiaiden avioliittoja ei sallita missään yhteydessä. Hurman toimitus toivoo, että Suomi painottaisi lapsiavioliittojen ehkäisyä myös kehitysyhteistyössään. Lue miksi:


Mikä yhdistää Madonnaa, Hilary Clintonia ja naapurin tyttöä?

Maailma tarvitsee käyttöönsä kaikkien nuorten potentiaalin. Ainakin yksi este tyttöjen koulunkäynnille on helppo poistaa.


Hurma onnittelee Kolumbiaa tasa-arvoisen avioliittolain johdosta!

Kolumbiassa maan korkein tuomioistuin on hyväksynyt samaa sukupuolta olevien avioliitot.


Hurma luki Jenni Pääskysaaren kirjan Tyttö sinä olet... Kirjan takakannan mukaan se on "voimakirja kaikille tytöille". Mutta miksi tyttöydestä pitää kirjoittaa?