HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

HURMAn toimitus esittäytyy

Haluatko osallistua HURMAn tekoon? Kiinnosti sinua sitten kirjoittaminen, valokuvaus, sarjakuvat tai jokin muu mediasisältö, julkaisemme mielellämme juttusi HURMAssa! Otathan yhteyttä: nuorisotyoryhma(at)vaestoliitto.fi

HURMAn takana on Väestöliitto. Väestöliitto tekee työtä sen eteen, että kaikkien seksuaalioikeudet toteutuisivat.


Vilja Luomala

Teen töitä sen eteen, että huominenkin olisi toivoa täynnä. Haluan muistuttaa: sinä olet hyvä ja oikein.

Tua Videman

Ihmissuhteiden kauneus ja välillä myös vaikeus eivät lakkaa inspiroimasta - maailman monipuolisuuden puolesta ja poispäin turhista normeista. Maailman pelastuksen ulkopuolella olen teekkari ja pidän yllä sekä ihmis- että eläinsuhteita.

Iida Yliannala

Unelmoin maailmanrauhasta ja siitä, että leikkokukat säilyisivät yli viikon.

Havu Härmä

Lempeä maailmanparantaja, jonka sisällä asuu tulisieluinen sukupuoleton aktivisti. Tulevaisuuden huomiseni koostuu kuumasta kahvista, kehräävistä kissoista, kuulaiden syyspäivien metsäretkistä ja feministisestä vallankumouksesta.

Petteri Keränen

Pidän tärkeänä että jokaisella on mahdollisuus elää itsensä näköistä elämää, ilman turhaa ja rajoittavaa lokerointia. Oikeus tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi kuuluu meistä jokaiselle.

Emilia Toivanen

Toimin Hurma-verkkomedian päätoimittajana. KYLLÄ ihmisoikeuksille, mielenterveyden edistämiselle ja jokaisen oikeudelle omannäköiseensä ihmissuhteeseen. EI ikäville asioille. Tykkään kissoista, kahvista ja vähän vinosta komiikasta.