HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

Tämä on HURMA!

 

Tämä on lehti seksuaalioikeuksista. Oikeuksia on seitsemän. Klikkaa etusivulla oikeuden kuvaa ja lue lisää.

Nämä ovat sinun oikeutesi.


Miksi HURMA?

Väestöliitto haluaa, että kaikki nuoret tietävät omat ja toisten seksuaalioikeudet. Tämä on tärkeää, sillä jos seksuaalioikeudet eivät toteudu, eivät muutkaan ihmisoikeudet voi toteutua. Väestöliiton mielestä on myös tärkeää, että nuoret ymmärtävät, että kaikilla maailman ihmisillä - oli asuinpaikka, kansalaisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai mikä tahansa muu ominaisuus mikä hyvänsä - on samat seksuaalioikeudet. Toivomme nuorten haluavan taistella oikeudenmukaisuuden puolesta suojellen omia ja toistensa oikeuksia!


HURMAn historia

HURMA julkaistiin Ystävänpäivänä 14.2.2016. Suunnittelutyö alkoi jo vuonna 2015, kun Väestöliitto ja Curly Ry järjestivät kolme työpajaa nuorille (Helsingissä, Tampereella ja Torniossa). Työpajoissa nuoret saivat tietoa seksuaalioikeuksista ja mahdollisuuden tuottaa materiaalia lehteä varten. HURMAsta voit lukea työpajojen satoa. Vuoden 2016 alussa Väestöliitto kutsui koolle ensimmäisen HURMAn toimituksen. 

HURMAn toiminta oli tauolla vuoden 2017, mutta media heräsi uudestaan henkiin vappuna 2018, kun Väestöliiton nuorisotyöryhmä otti toimituspestin vastuulleen. Tällä hetkellä toimitus koostuu pääosin työryhmän jäsenistä, mutta myös ryhmän ulkopuolisia toimittajia, kirjoittajia ja muita HURMAsta kiinnostuneita otetaan mukaan toimituskuntaan. Toimituskunnan jäseniin voit tutustua Tekijät-sivulla.


Oletko innostunut osallistumaan HURMAn tekoon? Kiinnostaako sinua saada juttusi julkaistua HURMAssa tai haluaisitko osallistua toimituskunnan työhön? Ota yhteyttä: nuorisotyoryhma(at)vaestoliitto.fi


 

Paino: 
0