HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

Entä jos alkaisit elää kuten olet aina halunnut?


LGBT-elokuvien TOP5 — nro 5!

Viides ja viimeinen LGBT (LesboGayBiTrans) -teemainen elokuva käsittelee aihetta huumorin keinoin.

5. — I Love You Phillip Morris

Rohkea, tosipohjainen draamakomedia kertoo Steven Russelista (Jim Carrey), joka päättää auto-onnettomuuteen jouduttuaan alkaa elää kuten on aina halunnut. Vaikka se vaatisikin kaapista tulemista omalle vaimolle. Steven ajautuu valheiden kierteeseen ja löytää lopulta itsensä vankilasta. Tavattuaan siellä elämänsä rakkauden, Phillip Morrisin (Ewan McGregor), Steven päättää heidän pysyvän yhdessä hinnalla millä hyvänsä. Morrisin vapauduttua vankilasta Russell pakenee aina uudestaan voidakseen olla yhdessä ihastuksensa kanssa. Yhdysvaltalainen leffa ilmestyi vuonna 2009. — Kaisa Vahteristo, 15v., Klaukkala


I love you Phillip Morris leffajuliste

Katso myös

”Vaikesta aiheista pitää tehdä elokuvia”

Joskus dokumenttielokuvan tekeminen voi olla pitkä ja kivinen tie. Who’s gonna love me now? -elokuva oli jäädä tekemättä, sillä dokumentin päähenkilöt eivät halunneet antaa sille lupaa. Lue miten elokuva lopulta syntyi ja miksi sen viesti on niin tärkeä.


Elokuvalla on valtava voima näyttää moninaisuutta

Väestöliitto ja Hurmalehti ovat menossa mukana Suomen elokuvatapahtumien ykkösessä, Rakkautta&Anarkiaa-festareilla. Kinopalatsissa 1.9. järjestetyssä pressitilaisuudessa myös kansanedustaja Jani Toivola kommentoi yhteistyössä syntynyttä Kenelle seksi kuuluu- teemaviikon ohjelmaa.


KYSY HOMOLTA vastaa syyskuun kysymykseen!

Hurman huippusuosittu juttusarja Kysy Homolta on taas täällä! Syyskuussa kysytään,onko homo, jos on kerran harrastanut seksiä pojan kanssa.


LGBT-elokuvien TOP5 — nro 4!

Neljäs seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kuvaava elokuva kuvaa uskonnollisten yhteisöjen tabuja homoseksuaalisuudesta.


LGBT-elokuvien TOP5 — nro 3!

Kolmas LGBT-leffa kertoo nuoresta Adèlesta, joka rakastuu palavasti.