HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

HURMAn toimitus esittäytyy

Haluatko osallistua HURMAn tekoon? Kiinnostaako sinua kirjoittaminen, valokuvaus tai kenties sarjakuvat? Julkaisemme mielellämme juttusi HURMAssa! Ota yhteyttä: elina.korhonen(at)vaestoliitto.fi

HURMAn takana on Väestöliitto. Väestöliitto tekee työtä sen eteen, että kaikkien seksuaalioikeudet toteutuisivat. 

Hurman nuorten toimituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa hurmaetunimi@gmail.com, esimerkiksi hurmajaana(at)gmail.com. 

 


Jaana Tiiri

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on intohimoni ja toteutan sitä monenlaisen vapaaehtoistyön muodossa. Haluan olla mukana muuttamassa maailmaa sellaiseksi, missä kaikki voisivat toteuttaa itseään seksuaalisesti juuri kuten haluavat.

Pia-Leena Heikkilä

Olen yliopisto-opiskelija ja freelancer-toimittaja, joka kirjoittaa Hurmaan erityisesti mielenkiintoisista tyypeistä ja ilmiöistä.

Sakris Kupila

Tavoitteenani on luoda maailmaa, jossa kaikilla olisi kivaa. Haluan, että jokaisella nuorella olisi hyvä ja turvallinen ympäristö kasvaa omaksi itsekseen.

Ulriika Hyry

Olen feministi, koska uskon, että jokaisella tulisi ominaisuuksistaan, kuten sukupuolestaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan, ihonväristään tai vammaisuudestaan riippumatta olla mahdollisuus toteuttaa itseään ja seksuaalisuuttaan.

Petteri Keränen

Pidän tärkeänä että jokaisella on mahdollisuus elää itsensä näköistä elämää, ilman turhaa ja rajoittavaa lokerointia. Oikeus tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi kuuluu meistä jokaiselle.

Aziza Hossaini

Haluan vaikuttaa ympärillä oleviin asioihin. Olen monikulttuurisesta perheestä, siksi pidän suvaitsevaisuutta koko yhteiskunnan kannalta tärkeänä. Yksi tärkeimmistä asioista, jonka olen oppinut, on ihmisoikeuksien kunnioittaminen."