HURMA on lehti seksuaalioikeuksista

Tämä on HURMA!

Tämä on lehti seksuaalioikeuksista. Oikeuksia on seitsemän. Klikkaa etusivulla oikeuden kuvaa ja lue lisää.

Nämä ovat sinun oikeutesi.


Miksi HURMA?

Väestöliitto haluaa, että kaikki nuoret tietävät omat ja toisten seksuaalioikeudet. Tämä on tärkeää, sillä jos seksuaalioikeudet eivät toteudu, eivät muutkaan ihmisoikeudet voi toteutua. Väestöliiton mielestä on myös tärkeää, että nuoret ymmärtävät, että kaikilla maailman ihmisillä - oli asuinpaikka, kansalaisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai joku muu ominaisuus mikä hyvänsä - on samat seksuaalioikeudet. Haluamme, että nuoret haluavat taistella oikeudenmukaisuuden puolesta. Suojella omia ja toistensa oikeuksia!


HURMAn historia

HURMA julkaistiin Ystävänpäivänä 14.2.2016. HURMAn tekeminen oli toki alkanut jo vuonna 2015. Silloin Väestöliitto ja Curly ry järjestivät kolme työpajaa nuorille (Helsingissä, Tampereella ja Torniossa). Työpajoissa nuoret saivat tietoa seksuaalioikeuksista ja mahdollisuuden tuottaa materiaalia lehteä varten. HURMAsta voit lukea työpajojen satoa. Vuoden 2016 alussa Väestöliitto kutsui koolle ensimmäisen HURMAn toimituksen. Toimituskunnan jäseniin voit tutustua Tekijät -sivulla.


Oletko innostunut osallistumaan HURMAn tekoon? Kiinnostaako sinua saada juttusi julkaistua HURMAssa? Haluaisitko osallistua toimituskunnan työhön? Ota yhteyttä: elina.korhonen(at)vaestoliitto.fi